Trei targuri de promovare a serviciilor si modelor de buna practica

Organizarea pe parcursul lunilor martie–aprilie a 3 targuri de promovare a serviciilor si modelor de buna practica de la nivelul celor trei zone respectiv (regional): Blaj, Medias si Tarnaveni a fost una din activitatile care a necesitat o munca sustinuta a echipei de proiect si a specialistilor. Astfel prin intermediul, targurilor 31 de institutii si-au prezentat activitate si proiectele in care sunt implicate.

Au fost invitate sa participe asociatii si institutii care deruleaza sau furnizeaza servicii pentru copii, tineri si persoane cu handicap. Targurile au fost pregatite si organizate de catre echipa de management impreuna cu specialistii din cadrul Centrului de Resurse Medias si cu sprijinul echipelor mobile de la nivelul proiectului.

Primul targ s-a desfasurat la Tarnaveni, in data de 04.03.2015 si au participat 11 institutii, cel de-al doilea targ s-a desfasurat la Blaj in data de 26.03. 2015, participand tot 11 institutii. Targul de promovare de la nivelul zonei Medias s-a desfasurat in data de 22.04.2015 fiind participante un numar de 9 institutii. Totodata s-a prezentat activitatea si obiectivele centrului de resurse din cadrul proiectului, specialistii voluntari au distribuit formulare pentru inscrierea in baza de date a institutiilor prezente si a specialistilor din cadrul acestora.

O noua provocare va fi organizarea targurilor judetene!

Multumim tuturor institutiilor si organizatiilor prezente !
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds