Afiș
    Invtatie
    Program

Târgul Furnizorilor de Servicii Sociale pentru Persoanele cu Dizabilități Alba 2016

Va invitam sa participati la Târgul Furnizorilor de Servicii Sociale pentru Persoanele cu Dizabilități de la nivelul județului Alba - eveniment organizat de Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj și Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, Vineri 22 aprilie 2016, începând cu ora 10.00 la sediul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Alba, Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 68.

Obiectivul principal al târgului județean este promovarea furnizorilor și a serviciilor destinate persoanelor cu dizabilități, încurajarea și susținerea schimbului de experință și bune practici.