Soare, pune-ti Martisor!

Cu mic cu mare, copiii beneficiari ai proiectului Retea de Servicii de Recuperare complexa pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural au participat pentru prima data anul acesta la Bazarul Primaverii, eveniment initiat si derulat de catre Asociatia Caritas Blaj si Liceul Greco-Catolic Sf Vasile cel Mare.

Ajuns la editia a cincea, "Bazarul Primaverii" este o activitate cu caracter socio-educativ si comunitar, desfasurata sub forma unui atelier de creatie. Actiunea are ca scop dezvoltarea si consolidarea unui model de colaborare si bune practici intre cadre didactice, specialistii din domeniul social din mediul rural si urban, invatamantul de masa si special, pe de o parte, si elevi, copii si tineri, pe de alta parte.

Martisoarele si felicitarile confectionate de catre copii au fost expuse si propuse spre vanzare tuturor celor asteapta si se bucura de venirea primaverii.

Alaturi de organizatori Liceul Teologic Greco-Catolic "Sfantul Vasile Cel Mare" Blaj si Asociatia Caritas Blaj prin proiectele - “Retea de servicii mobile de recuperare complexa pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural, “Bunul Samaritean”- Blaj au participat Liceul Tehnologic "Timotei Cipariu" Blaj, Scoala cu clasele I-VIII "Ion Pop Reteganul" Sancel, Scoala cu clasele I-VIII Cenade, Scoala Generala "Ion Maiorescu" Bucerdea Granoasa, Scoala Gimnaziala "Stefan cel Mare" Cetatea de Balta si Servicii Comunitare pentru Protectia Copilului Blaj.

Multumim tuturor!

Ici şi colo, pe afară,
Zboară câte-un fulguşor.
Dar e zi de primăvară:
- Soare, pune-ţi Mărţişor!
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds