Schimb de experiență și bune practici în Norvegia

Parteneriatul transnațional încheiat la nivelul proiectului cu Organizația Caritas Norvegia a facilitat organizarea și derularea unui schimb de experiență dedicat specialiștilor din proiect. La schimbul de experiență au participat 4 specialiști în perioada 01-04 noiembrie 2015, care au luat contact cu modul de lucru și intervenția terapeuților din sistemul de protecție a copilului cu dizabilități din Norvegia. Programul a cuprins, întâlniri cu specialiști din cadrul a două școli specilizate în munca cu copilul cu dizabilități (Haukåsen School și Marienlyst School din Oslo), vizitarea acestor instituții, informare cu privire la metodele de lucru folosite, participarea la ședințe de terapie specifică. Transferul deinformații și cunoaștințe de specialitate a permis îmbunătățirea competențelor specialiștilor în aplicarea de noi metode de lucru în viitoarele intervenții.