Preventia este Responsabilitatea tuturor!

In luna noiembrie s-a desfasuat in cadrul proiectului nostru prima Campanie de Informare - privind factorii si problemele care pot provoca handicap la copii.

Sub sloganul “Preventia este resposabilitatea tuturor” in toate comunitaile rurale unde sunt furnizate servicii de recuperare complexa si servicii de sprijin si acompaniere catre familii au fost distribuite pliante afise si fluturasi.

Au fost organizate 3 intalniri de tip seminar de catre medicul pediatru specialist care a supervizat intrega campanie desfasurata la nivelul celor 3 judete.

Totodata asistentii medicali din echipele mobile de recuperare au organizat 9 intalniri cu membrii ai comunitatilor rurale in special femei tinere, mame si tineri unde au fost prezentate informatii relevante si s-au purtat discutii in cadrul temei abordate. Campania a continuat la nivelul fiecarei familii in care exista un copil cu handicap selectata in cadrul proiectului si stradal pentru informarea publicului larg.

Rezultate

1200 de pliante distribuite
120 de afise
2500 de fluturasi distribuiti
360 de persoane informate si consiliate
1000 informate
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds