O noua campanie - Preventia este Responsabilitatea tuturor!

In lunile octombrie –noiembrie 2015, s-a desfasurat in cadrul proiectului: RETEA DE SERVICII MOBILE DE RECUPEARE COMPLEXA LA DOMICILIU PENTRU COPII SI TINERI CU DIZABILITATI DIN MEDIUL RURAL - Campanie de Informare - privind factorii si problemele care pot provoca handicap la copii.

In toate comunitatile rurale unde sunt furnizate servicii de recuperare complexa si servicii de sprijin si acompaniere catre familii au fost distribuite pliante afise si fluturasi, iar asistentii medicali din echipele mobile de recuperare au organizat 6 intalniri cu membrii ai comunitatilor rurale in special femei tinere, mame si tineri unde au fost prezentate informatii relevante si s-au purtat discutii in cadrul temei abordate. Campania a continuat la nivelul fiecarei familii in care exista un copil cu handicap selectata in cadrul proiectului si stradal pentru informarea publicului larg.

Medicul pediatru din cadrul proiectului a organizat 4 intalniri de tip seminar de catre medicul pediatru specialist care a supervizat intrega campanie desfasurata la nivelul celor 3 judete.

Rezultate
• 900 de persoane informate in cadrul campaniilor stradale/in comunitatile rurale
• 1 campanie derulata in fiecare comunitate unde sunt furnizate servicii
• 2700 de fluturasi elaborati tipariti si distribuiti
• 900 de pliante elaborate, tiparite, distribuite
• 120 afise campanie elaborate si tiparite si distribuite 120
• 159 de persoane informate si consiliate in cadrul intalnirilor si seminariilor desfasurate
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds