Mobilitate pentru dizabilitate - versiune video

Şi-au adus o contribuţie în bunuri şi le mulţumim:

Humanitäre Hilfe Windesheim e.V.
Gordianus-Team, Bad Kreuznach-Planig
Freundeskreis Gensingen
Frauengemeinschaft Hackenheim
Missionskreis Gau-Algesheim

___________________________________________________________

Proiectul "Rețea de servicii mobile de recuperare complexa pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural" se derulează în 3 judeţe ale ţării: Alba, Sibiu si Mureș. In cele ce urmează puteţi cunoaşte în mai puţin de 5 minute cele mai importante activităţi ale acestui proiect deosebit de important pentru familiile şi copiii cu dizabilităţi din mediul rural. Proiectul a fost finanţat prin granturile SEE 2009 -2014, în cadrul Fondului ONG în România având ca partener Caritas Norvegia. Mulţumim pentru cofinanţare partenerului german Arhiepiscopia Catolică de Freiburg! Şi-au adus o contribuţie în bunuri şi le mulţumim:Humanitäre Hilfe Windesheim e.V.Gordianus-Team, Bad Kreuznach-PlanigFreundeskreis GensingenFrauengemeinschaft HackenheimMissionskreis Gau-Algesheim___________________________________________________________"Mobile Betreuungsdienste für behinderte Kinder und Jugendliche", ein durch SEE 2009-2014 im Rahmen des Programms FONDs ONG in Rumänien finanziertes Projekt.Das Projekt läuft im ländlichen Raum der drei Landkreisen Rumäniens: Alba, Sibiu und Mures.In diesem 5 Minuten Kurzfilm sind die wichtigsten Aktivitäten dieses Projektes dargestellt. Herzlichen Dank für die wichtige Mitfinanzierung an Referat Weltkirche der Erzdiözese Freiburg!Herzlichen Dank für die materielle Unterstützung auch an:Humanitäre Hilfe Windesheim e.V.Gordianus-Team, Bad Kreuznach-PlanigFreundeskreis GensingenFrauengemeinschaft HackenheimMissionskreis Gau-Algesheim

Posted by Caritas Blaj on 10 August 2015

Herzlichen Dank für die materielle Unterstützung auch an:

Humanitäre Hilfe Windesheim e.V.
Gordianus-Team, Bad Kreuznach-Planig
Freundeskreis Gensingen