Mic dar Voinic

Incepand cu luna iunie a demarat a doua campanie de evaluare si testare profilactica in mediul rural din cadrul proiectului “Retea de Servicii Mobile de Recuperare Complexa pentru Copii si Tineri cu Dizabilitati din Mediul Rural.

Sub sloganul, “Mic dar voinic!” peste 60 de copii cu varsta intre 0-6 ani, din mediul rural vor beneficia de o evaluare medicala, senzo-motrica si psihologica. Primii copii testati vor fi din judetele Mures si Sibiu.

Acest lucru a fost posibil prin implicarea cadrelor didactice, autoritatilor publice locale, medicilor de familie si parintilor.

Multumim tuturor!
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds