Echipele Mobile de Recuperare la Domiciliu isi au propriile sedii amenajate

Cele trei locatii din Medias, Tarnaveni, Blaj, in care isi vor desfasura activitatea echipele mobile sunt amenajate si dotate. Spatiile sunt puse la dispozitie de catre Asociatia Caritas Blaj cu titlu gratuit. Prin intermediul finantarii 3300 euro, au fost alocati pentru lucrari de igienizare și reabilitare constand in mici reparatii , tencuieli, zugraveli si vopsitorii.

Tot prin intermediul proiectului au fost achizitionate mobilierul, echipamentele de birou dar si echipamentele de lucru pentru speciliasti.

Suntem gata pentru furnizarea de servicii!

Echipa mobila de recuperare complexa ALBA:

Alba - Blaj
Str. Mitropolit Andrei Saguna, Nr. 20
Tel. 0358/108107

Echipa mobila de recuperare complexa SIBIU:

Sibiu - Medias
Str. Turda, Nr. 6, Bl. 16, Ap. 3
Tel. 0730588323

Echipa mobilă de recuperare complexa MURES:

Mures - Tarnaveni
Str. Victoriei, Nr. 12
Tel. 0265/446981