Chestionar dispozitive asistive

Organizația Mondială a Sănătații a demarat un studiu la nivel global pentru identificarea a 50 de produse asistive prioritare. Sunt încurajați să participe la realizarea acestui studiu utilizatorii/potențialii utilizatori sau membrii familiilor lor/organizații de profil. Chestionarul poate fi completat online la adresa https://extranet.who.int/dataform/355553 de unde poate fi și descărcat și expediat pe adresa assistivetechnology@who.int , după ce ați selectat cele 50 de produse asistive prioritare.

În cazul în care sunteți de acord, vă rugăm să completați datele personale, astfel încât să puteți fi contactați cu privire la progresele facute. Toate rezultatele studiului vor fi anonime, iar pe parcursul analizei, răspunsurile individuale nu vor fi corelate cu datele personale de identificare. Toate informațiile au caracter confidential.

Vă mulțumim pentru participare.

Sursa: http://anpd.gov.ro/web/chestionar-dispozitive-asistive/
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds