Centrul de Resurse pentru Specialiști este functional – Mobilitate pentru Dizabilitate!


Incepând cu data de 02.06.2014, Centrul de Resurse pentru Specialisti si-a deschis porțile. Isi are sediul în cadrul Centrului de Recuperare Neuromotorie „Pruncul Isus din Medias”, str. 1 Decembrie 1918, nr 23. Cei doi specialisti Biris Adelina si Moldovan Zita - voluntari in cadrul centrului, vor oferi informatii relevante pentru familiile copiilor si pentru specialistii din domeniul protectiei copilului cu dizabilitati.

Totodata in cadrul centrului se vor desfasura seminarii de specialitate, cursuri de specializare, stagii de pregatire, si schimburi de experienta pentru specialisti.

Expertii din domeniul protectiei copilului cu dizabilitati sunt invitati sa participe la activitatile derulate in cadrul Centrului de Resurse si a Centrului de Recuperare.

Va asteptam la Centrul de Resurse! Va invitam sa participati cu materiale de specilitate si informatii relevante pentru comunitate! Toate vor fi postate pe portalul centrului de resurse:
www.caritas-mobilitate.ro.
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds