Caritas Blaj si Caritas Burgenland impreuna pentru copiii cu dizabilitati

Cateva secvențe fotografice din conferința de presă organizată azi, 18.02.2016 de Caritas Burgenland în Austria cu ocazia startului campaniei de strangere de fonduri pentru copii aflati in suferinta.
Din partea Caritas Blaj a participat Claudiu Nicusan life via Skype și a susținut cauza copiilor cu dizabilitati din România și proiectul Caritas Blaj - "Servicii mobile de recuperare neuromotorie pentru copiii cu dizabilitati".

Multumim Caritas Burgenland pentru sustinerea in acest proiect inovativ!

Ein paar Eindrucke unserer Pressekonferenz zur Sammlung für Kinder in Not, heute 18.2.2016. Organisierung: Caritas Burgenland (Österreich).
Aus Rumänien hat via Skype Claudiu Nicusan teilgenommen und hat sich für die behinderte Kinder in Rumänien eingesetzt, aber auch konkret für das inovative Projekt "Mobile Rehabilitationsteams für behinderte Kinder".

Herzlichen Dank Caritas Burgenland für die Unterstützung in diesem inovativen Projekt!