Cand mainile sunt unite de prietenie, inimile sunt atinse de bucurie!

1 Iunie - Ziua Internationala a copilului
Ziua de 1 Iunie a fost sarbatorita de copii si in cadrul Asociatiei Caritas Blaj. Activitati atractive, jocuri, cantece si concursuri au fost organizate la nivelul tuturor proiectelor unde copiii sunt beneficiari.

Nu au lipsit zambetele, diplomele, baloanele si dulciurile.
Sub forma unui carnaval, atelier de lucru sau mini petrecere, copiii s-au bucurat alaturi de cei mari, parinti sau specialisti, de acesta minunata zi destinata lor.

Multumim specialistilor din proiectele noatre: "Retea de servicii mobile de recuperare complexa pentru copii si tineri cu dizabilitati din mediul rural", "Centrul de Recuperare Neuromotorie Pruncul Isus", "Centrul de zi - Bunul Samaritean", "Programul Scoala dupa Scoala - Cetatea de Balta"!

La multi ani tuturor copiilor!
 

Proiect finantat prin granturile SEE 2009-2014, in cadrul Fondului ONG in Romania. Pentru informatii oficiale despre granturile SEE si norvegiene accesati www.eeagrants.org. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a granturilor SEE 2009-2014. Intreaga raspundere asupra corectitudinii si coerentei informatiilor prezentate revine initiatorilor website-ului. Parteneri: www.eeagrants.org | www.fondong.fdsc.ro | www.caritas-blaj.ro

Logo Funds