Asociaţia Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj angajează, pentru Echipa Mobilă de Recuperare la Domiciliu Blaj un logoped/psiholog și un kinetoterapeut

Asociația Caritas Mitropolitan Greco-Catolic Blaj angajează în cadrul Echipei Mobile de Recuperare la Domiciliu Blaj:

- 1 logoped/psiholog – cerințe minime studii de specialitate în domeniu, drept de liberă practică, carnet de șofer constituie avantaj;
- 1 kinetoterapeut – cerințe minime studii de specialitate în domeniu, drept de liberă practică, carnet de șofer constituie avantaj.

Persoanele interesate pot depune/transmite online o cerere însoțită de un CV la secretariatul Asociației din Blaj, str. Republicii, nr. 8, e-mail: secretariat@caritas-blaj.ro, cu mențiunea „angajare echipa mobila de recuperare Blaj”, până luni - 05.12 .2016.