"Marșul persoanelor cu handicap – Cursa inimii Cetății Alba " - 22 octombrie 2016

Echipa Mobila de Recuperare la Domiciliu Alba, a participat joi 22 octombrie 2015, alaturi de alte 200 de persoane, în Piața Cetății din Alba Iulia, la „Marșul persoanelor cu handicap – Cursa inimii Cetății Alba”, ediția a VIII-a. Cu inimi roșii purtate în piept și șepci inscripționate cu mesajul „Să mergem împreună – Cursa inimii Cetății Alba”, cei prezenți au înconjurat Piața Cetății, în dorința de a le fi aproape și de a-i susține într-o cursă a cărei premiu a fost două mâini unite, reprezentând suportul de care au nevoie persoanele cu handicap din partea societății, a noastră, a tuturor. Prin „Marșul persoanelor cu handicap – Cursa inimii Cetății Alba” s-a dorit promovarea drepturilor și a participării persoanelor cu dizabilități la viața comunității.

Evenimentul ea fost organizat de Consiliul Judeţean Alba prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba împreună cu Asociaţia SM SPEROMAX Alba, alături de organizaţiile neguvernamentale din judeţul Alba ce fac parte din Comitetului judeţean de analiză a problemelor persoanelor cu handicap.